Tidsklemma

Jada, siden eksisterer, og det gjør vi, selvom det kanskje ikke virker sånn. Hadde ment å fått til å være mer kreativ enn som så. Men, dagene flyr avsted, Leon har sin hverdag sammen med vernepleier, Lotte i barnehagen og vi på jobb på dagtid, og alle småbarnsforeldre vet jo hvordan eftan er, og hvor fort den går. Tidsklemma sa du? Dagene her varierer jo selvfølgelig, noen dager kan vi få vært aktive og hatt en produktiv efta etter vi har spist middag, mens andre så er Lotte veldig trøtt og sliten etter barnehagen, og her i huset tenker vi at det er greit hun sover litt, for ellers blir det mye gråt og trass, og det er ikke til glede for noen, å når man har vært på jobb hele dagen, og sitter med en litt dårlig samvittighet for å ikke vært sammen med hun hele dagen så vil vi gjerne at tiden på eftan skal være kos.

Jeg vet at jeg ikke burde ha dårlig samvittighet, hun er i barnehagen på lik linje som alle andre barn, jobbe må vi jo, men hun er allikevel så liten (i mamma sine øyne), Leon har veldig variable dager, noen dager kan han være i super form og vi bare koser oss, andre dager så kan han bruke mesteparten av tiden på å selvstimulere (slå seg selv, bite seg på hendene og kaste alt av huslig dekor), dette er slitsomt for alle, ikke minst for Leon selv, som ikke klarer å finne roen inni seg, og da er det vanskelig å få gjort noe som helst da han må fotfølges og ha kontinuerlig hjelp til å prøve å roe seg! Og plutselig er det sengetid, forberedelser til neste dag, og ikke minst så må vi prøve å være litt kjærester også, og det er godt å avrunde dagen med en film å bare kunne være alene litt, og det er der saken kommer inn med at jeg er dårlig på å gjøre noe ut av denne siden, men dette er noe jeg virkelig koser meg med, så det handler om å prioritere.

Denne uken har vært som alle andre, men på onsdagskvelden hadde jeg aftenvakt, før jeg var ferdig fikk jeg SMS fra husbonden om at Leon ikke fikk sove og var urolig, dette forplantet seg, og torsdagen var en vond dag denne uken, veien mellom glede og gråt var rimelig kort hele dagen. Mor og Leon prøvde hele dagen å finne ut av hva som gjorde det sånn, men det fant vi aldri ut av, kan være at han var sliten i kropp og sinn, og siden Leon ikke har språk, er gråt den eneste måten å formidle misnøye på. Når Leon blir sliten og utmattet kommer feberen, akkurat som det ikke er nok i seg selv å være utslått!

I går var vi på Gjøvik Marken, spiste masse godteri og kjørte karuseller. Lotte er født skeptisk å har aldri vært glad i å kjøre karuseller, men det snudde i går, kjørte masse, og i det vi nærmet oss utgangen, mange timer etter leggetid så brast hun ut i gråt, for hun ville kjøre mer, endte med at jeg og Lotte gikk inn igjen å kjørte en siste tur, så morsomt å se😍 Leon ELSKER fart å spenning, og alt som kiler i magen er supert, han pleier ikke å like store folkemengder siden det blir ett kaos av bråk i hodet hans, men det ble tidlig mørkt og alle lysene fra karusellene var veldig lett å se, Leon er veldig fascinert av lys, alltid vært, så han var helt oppslukt i å kikke på alt. På scena kom Freddy Kalas, sangene hans har jo ungene hørt mange ganger og gjenkjente de raskt, Lotte hoppa å dansa rundt beina våre, mens Leon overraska oss, mens musikken spilte så begynte han å hoppe, headbanga å veiva med arma i takt til musikken, å han lo så godt, kikka på oss å bare flira, det var godt å endelig se Leon i rett element igjen, sånt lever man lenge på. Var en flott start på helga for alle 🌸

Dagen i dag har vi vært ute, har jo faktisk ikke regnet i hele dag, Leon synes til slutt det ble kaldt enda han var den eneste med stilongs og vinterjakke ute her, så han ville inn, vi har hatt besøk av ei venninne og hennes to barn, og med tre aktive jenter så har det blitt en del støy og løping, men Leon la seg på sofaen til å sove kl 18:00.

Vi har fått rydda garasjen i dag, så nå er det plass til bil når snøen kommer, og ryddet inn litt utemøbler og leker, nå gjenstår bare trampolina! Er så deilig å faktisk få gjort dette før snøen har landet, å husker ikke i hvilket århundre det skjedde sist!

Har malt stuen forrige uke, men ikke fått somlet meg til å ta noen ordentlige bilder siden alt ikke er i orden av utforinger, da vi har skiftet vindu i stua, men skal legge ut så fort jeg kan, mørkere enn det jeg har malt nå får man det ikke, gleder meg til å vise 🎉

Håper alle har en fin helg😍

Tidsklemma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *