Oslo Weekend

Denne uka har gått sinnsykt fort, og dere vet .. hverdagen skjer og tiden løper ifra. Og hodepinen sitter i, må få kommet meg til legen å få sjekket opp litt rundt dette tror jeg. Leon er på avlastning i helgen og man blir automatisk litt slapp når det ikke skjer så mye som vanlig, så idag har vært en slapp dag. Lotte har heller ikke gjort annet enn å ligge på sofaen, alle har behov for å slappe av å hente inn igjen litt energi. Nå er det sofaen (igjen), fyr i peisen og snart Skal Vi Danse på Tven – hvem heier dere på ? Jeg digger Thea Næss, hun er helt rååå 🙂 

Nå er det noen uker siden vi var i Oslo på kjæreste tur, som vi er altfor sjeldent, og jeg tenkte å dele litt bilder med dere, de få jeg har , for når barna ikke er med så glemmer jeg å ta bilder. Dere vet, i hverdagen så blir man både sliten og lei, og man drømmer om å reise bort, alene, å bare puste, men når man endelig får kommet seg bort en tur, og ikke trenger å ta hensyn til andre enn seg selv, så savner man å ha barna rundt seg rimelig kjapt. Er det flere enn oss som kjenner seg igjen her ? 

Det første vi gjorde, før vi sjekka inn på hotellet var faktisk å gå på Fretex, anbefaler jeg dere alle som er i byen, her er det mye fine skatter 🙂

Vi bodde på Radisson Blu Plaza – Super fint hotell som jeg gjerne bor på igjen – Bildene er tatt med mobil og er ikke av beste kvalitet når de blir forstørret ser jeg .

Det beste med hele denne helgen var å sitte på =Kaffe, nyte en kopp Chai Te, og bare nyte den flotte plassen, service og de utrolig hyggelige menneskene som jobbet der. Jeg blir så varm i hjertet av dette. Og jeg heier så på dere.

Ellers var vi turister, traska rundt i byen uten mas og bare kosa oss.

Ironisk nok da så var vi på Colosseum Kino, og så Skjelvet (og overnattet på Plaza). Godt vi ikke har tynnslitte nerver. Jeg lever meg jo så inn i filmer, så jeg var jo helt svett igjennom filmen.

Etter kinoen gikk vi ned til Karl Johan, ja det var en lang gåtur, men så koselig når det bare var oss to. Her satt denne mannen å spilte, helt rått, og selvfølgelig bidrar man med noe av det man har for de som sitter her og så sårt trenger det. Det er viktig å være ett medmenneske.

Spiste en sen middag her før vi fant senga.

Det er ingenting å utsette på frokosten på Plaza iallafall, og jeg nyter de få gangene jeg slipper å lage maten min selv.

 

Før avreise på søndag reiste vi en tur ned til Aker Brygge, der var det denne dagen sol, og skikkelig søndagsfølelse, hvor alle var så avslappet, drakk kaffe og bare kosa seg i det nydelige været. Det samme gjorde vi.

Ingenting slår en frappe fra Starbucks <3

Vi driver å tester navnelapper fra Lappeliten om dagen så skal dele med dere hva vi synes om de, bare vi får kjørt de igjennom vaskemaskina noen ganger her. 

Lotte er fortsatt våken – nå har jeg lovet henne å være med å tegne litt.

Ha en fortsatt fin helg – og en god lørdag ★

Oslo Weekend

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *