Mine Favoritter på baderomshylla

 

Siden det er mange som også har spurt etter dette så lager jeg ett innlegg om det. Nå har ikke jeg brukt så mye sminke i det siste, men om jeg skal pynte meg litt ekstra så er det produktene i dette innlegget jeg bruker.

Når jeg nå begynte å se litt på dette så er det BareMinerals og Clarins det går i hjemme her om dagen. Jeg har testet mye men jeg er veldig fornøyd med det jeg bruker nå.

Water Comfort One-Step Cleanser fra Clarins er en soleklar favoritt og jeg har kommet ut av telling på hvor mange jeg har brukt av denne. For det første så fjerner den all sminke, og den er så utrolig enkel å bruke.

Etter å ha renset huden bruker jeg Double serum fra Clarins, dette er ett anti-age serum, og gir den «vintertørre» huden min masse fukt.

Etter serumet har trekt inn i huden påfører jeg Multi-active Jour all skin types (også fra Clarins), denne har jeg brukt nå siden i vår, men siden huden min blir ekstremt tørr på vinterstid så bytter jeg den ut snart.

Om vinteren bruker jeg Butter Drench Restorative Rich Cream fra bareMinerals.

Av foundation har jeg prøvd mye, men jeg har blitt veldig glad i Everlasting Foundation fra Clarins, denne har en medium dekkevne og det er nok litt derfor jeg har brukt den så lenge nå, da jeg ikke liker å se helt «sparklet» ut i ansiktet.

Jeg bruker også litt concealer, stort sett bare under øynene da jeg har litt mørkere ringer der og ønsker å dekke de til litt, da bruker jeg bareSkin Complete Coverage Serum Concealer fra bareMinerals. Den holder ord altså, den dekker de blå ringene under øynene mine igjennom hele dagen, og den holder tydeligvis i en hel evighet, husker ikke når jeg kjøpte den en gang, og den er langt fra tom.

Jeg har sverget til Lancôme sine mascaraer siden jeg var 16 år, aldri vært villig til å teste noe annet, men Supra Volume Mascara fra Clarins er en av de beste, og denne kommer jeg til å handle mer av.

Til slutt så påfører jeg solpudder for å få litt farge, nå har jeg Invisible Bronze fra bareMinerals, den er uten glitter og gir akkurat passe med farge, så jeg slipper å se veldig sminka ut.

Akkurat nå får du 20% på concealers hos Kicks, så da lønner det seg å passe på å handle. Ellers får du velge 3 gratis vareprøver i hver bestilling. Melder du deg inn i Kicks Club får du klubbtilbud med opptil 30% rabatt og fordeler ved nye lanseringer.

Klikk her for å handle ny sminke til baderomshylla di ♡

 

Mine Favoritter på baderomshylla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *